tisdag 8 maj 2012

Lilla H:et!

Att vår lilla goding var lite väl liten när hon togs ut ur magen såg aldrig hon som något bekymmer. Hon har idag gått över 3000 gränsen och väger nu med skenan 3030 gram... Hon kan äta den där lilla, precis som hon ska.



Vi firar denna uppgång samt det faktum att hon enligt beräkningarna skulle kommit imorgon den 9 maj, med att åka ner till mormor och morfar samt gammal mormor å gammal morfar. Men det blir inte bara firning av H:et utan även att min briljanta mormor , som fyller 80 år på lördag. Tack och lov för att presenten redan är fixad.... (besen kom ut innan)... men hon ska ju få träffa lilla fröet med.



Vi passade även på att fixa lite nytt till baby garderoben inför allt firande. Newbie från KappAhl, har så fina kläder till dem minsta... och även i storlek 44 vilket Hedvig gillar.

Så nu ska vi packa och fixa pannkakstårta!



Kramar till er




1 kommentar:

  1. Hedvig kommer att bli den finaste "presenten" till gammel mormor.Tänk att ha blivit mormorsmor till sin 80:e födelsedag!!!!! Det fixade du bra Emma med god hjälp av J.!! Hälsa alla firarna från oss. Kramar Kjell och Birgit

    SvaraRadera